Мені 32. Я - струнка брюнетка зростанням 165 см. Карі очі, груди третього розміру, що зберегла свою форму після народження доньки. Моєму чоловікові 36. Він - високий блондин із сірими очима. Зріст 188 см. У нього спортивна статура, сильні м'язисті руки, широкі плечі і невелика пружна попка, яку мені дуже подобатися притискати до себе, коли він протикає мене своїм членом. Я дуже люблю його потужний фалос з великою головкою і яйцями, зарослими рудим волоссям.
     Познайомилися ми під час навчання в інституті. Він був на останньому курсі, коли я, зелена першокурсниця тільки прийшла осягати знання. Наше знайомство відбулося на одній з вечірок, де я виявилася зовсім випадково. Мені дуже сподобався високий молодий чоловік, який прикував до себе увагу всієї компанії. Здавалося, що потік анекдотів, жартів і веселих історій, якими він усіх веселив, ніколи не припиниться. Я поступово переміщалася до місця, де він стояв так, що коли зазвучала повільна музика, він запросив мене на танець. Ми розговорилися, і весь вечір мою увагу займав тільки він