І ось вже минуло майже 10 років після весілля. За цей час я народила чарівну доньку. У нас з'явився достаток, квартира, машина, дача. Подружній секс, невтримний і різноманітний в перші роки шлюбу, поступово став ставати безбарвним і прісним. Ми як і раніше займалися ним охоче. Але мені стало чогось не вистачати. І я вже, практично випробувавши в життя всі види сексу, довго не могла зрозуміти, чого ж не хочеться. Заводити коханця мені не хотілося. Мене цілком влаштовувала наша сексуальне життя. Не вистачало всього трохи. Але чого? Я не могла зрозуміти.
І одного разу, наткнувшись на якусь статтю, я раптом ясно усвідомила! Мене стала залучати попка мого чоловіка. Не як красивий елемент його тіла, а як об'єкт задоволення сексуального бажання. Я часто вставляла пальчик йому в анус під час минета, масажуючи простату. Від цього він кінчав ще з більшим задоволенням, а я відчувала, як напружуються м'язи його ануса, коли чергова порція сперми, спрямовувалася в член, щоб через частку секунди виплеснутися з голівки. Але це було не зовсім те. Я зрозуміла, що хочу, щоб в попці мого чоловіка виявився член!
У такій позі вона відчувала що член наробить їй у пізді делов
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12011-10-23 16:43:35
Страница: 1