Я почекала кілька секунд і акуратно лягла на живіт мого благовірного. Одночасно я притиснула живіт до його паху так, що весь фалос увійшов в його попку.
- Ну як, коханий?
- Нормально. Наче в жопу ебут.
Я знову дала йому звикнути до нових відчуттів в анус. Згадавши, що зазвичай робив чоловік в аналогічній ситуації, я припала губами до його губ і стала повільними поштовхами ковзати фалосом в його попці.
- А зараз?
- Та начебто приємніше стало ...
Вирішивши, що треба трохи змінити позу, підхопила його ноги і поклала собі на плечі. Я підсвідомо боялася придавити страпон його яйця. Тепер же попка його піднялася, яєчка перекотилися на живіт, і я могла спокійно насолоджуватися процесом. Я стала нарощувати амплітуду рухів у колечку його ануса. Фалос, вставлений в піхву, прекрасно передавав всі поштовхи страпон. З подивом я виявила, що його член знову налився і волого поблискував оголеною голівкою.
Виявляється, ось чого мені не вистачало для повного щастя! Відкинувшись назад, я насолоджувалася виглядом того, як штучний фалос заглиблюється в зад мого благовірного, а колечко анусу начебто супроводжувало страпон. Ховалося, коли він йшов вперед, і витягалося назовні, коли він повертався назад
Її жопа була трохи завелика для її фігури, але трахати її було добре
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12011-10-23 16:55:49
Страница: 1