Відчуваю його нетерпіння і відразу прямую в спальню. Там Коля починає хапати мене за груди, лобок і сідниці, намагається розстебнути кофтинку. Ну ось, відірвав гудзик. Поки я розстібала на ньому сорочку й ремінь брюк, він вже здер з мене кофточку і бюстгальтер. Без успіху намагається стягнути вниз спідницю.
- Ні, Коля, спідницю знімають через голову.
Тягне спідницю вгору, мнучи разом з комбінацією. Тепер на мені тільки трусики і колготки.
- Стривай, мій хлопчик, не можна ж так. Дай, я приготую постіль. А ти теж роздягайся.
Поки я, нахилившись над ліжком, розбираю простирадла, він стягнув з мене колготки і трусики. Боляче стискає мої сідниці. Повертаюся до нього. Коля стоїть переді мною абсолютно голий з стирчав чоловічим достоїнством. Перший раз я бачу справжній напружений чоловічий член. Обіймаю Колю, притуляюсь сосками до грудей і відчуваю, як у мій живіт упирається твердий кол мого повелителя. Жарт ...
- Коля, благаю тебе, не поспішай, попести мене. Адже ти давно хотів бачити мене голенькою, милуватися мною, погладити і помацати скрізь, - кладу одну його руку на свою попку, іншу на грудочка-наливне яблучко, - тільки не дави сильно, не роби мені боляче.
Мужик випробовує нову коханку
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12011-10-23 16:24:11
Страница: 1