Коли ми повернулися в місто, вночі мені приснився сон. У ньому Маша підійшла до мене і обняла за плечі. Наші губи зустрілися в поцілунку, серце моє завмерло. Я полетів в інший світ, а мій член став твердим ніби дерев'яний. Маша стояла переді мною в тому ж платті, в якому ходила зі мною по музеям. Крізь тканину безсоромно випирали її соски.
А Маша в моєму сні тихенько опустила бретельки від сукні і оголила переді мною свої пружні груди з рожевими сосками. Я почав м'яти їх руками, цілувати, смоктати кінчики сосків, потім розгорнув її обличчям до стіни, поставив в нахил і задер плаття. Повільно, з насолодою спустив трусики і різко увіткнув їй чомусь у попку.
З її губ зірвалося здивоване "Ой!" і я увійшов до неї повністю, уперся животом в ніжні сідниці, в цьому положенні притулився до моєї улюбленої Маші, завмер. Уві сні я не витримав і скінчив собі в труси.
Ну чому таке буває тільки у сні!
Зізнаюся чесно: вона мені подобається, подобається, ПОДОБАЄТЬСЯ! Я завжди думав, що "Жити без тебе не можу" - це побитий літературний обіг і більше нічого! А на ділі це частина нашого життя - не важливо, щасливою або нещасною. Але хіба пристрасть може бути нещасною? Я бачу Машу днем, коли вона контролює мене, ніби малого школяра. Ми разом з нею сидимо за обіднім столом. Вона сниться мені ночами, тоді я обіймаю і цілую її, шепочу на вушко найтаємніші слова.
А решту часу я не живу, а існую. Я ЖДУ, мучуся, згораю від бажання. Бажання самого шаленого, тварини. Я ходжу в школу, але в думках в цей час роздягаю її. Я можу бути у веселій компанії друзів і сміятися разом з ними. Тільки сміх мій фальшивий, а сміх друзів просто дратує.
голі дівчата мені на хуй
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12011-10-25 17:50:43
Страница: 1