Виходить кострубато, недорікувато. Що поробиш - поетичного таланту мені не дано. Зате дано уяву. У моїх фантазіях вона роздягається на очах у мене. Предмети туалету один за одним падають на підлогу і ось вона зовсім без нічого! І я можу її цілувати, гладити, пестити в найпотаємніших місцях. Це так захоплююче!
     А в інших фантазіях вона упирається, шепоче: "... Ні, ні, навіть не треба"! Тоді я валю її на ліжко і роздягаю насильно. А щоб вона стала слухняною, міцно тьопаю всієї п'ятірнею по голій попочке. Звонко так тьопаю. Маша починає схлипувати і підкоряється моїх рук, а на біленької ягодічкі спалахує червоний відбиток моєї розчепіреною долоні. Тепер вона покірна мені У ВСЬОМУ. Але я ще не опанував її. Навіть у мріях мені не вистачає сміливості сказати їй:
     - Машенька, я тебе люблю, будь моєю, віддайся мені ... Я готовий життя покласти за твої ласки, за це розкішне тіло.
     Прості слова, але такі важкі. Словам все одно, що відбувається з людьми, їх вимовляємо. І начебто кожне слово само по собі, начебто ні одне з них і близько не несе поняття, хоч віддалено схоже на "Пристрасть", але коли Слова об'єднувалися разом, то ні в кого не виникало ні найменшого сумніву, що вони означають.
     І так триває тиждень за тижнем, місяць за місяцем. Наближається кінець 10-го класу. Попереду випускний одинадцятий клас. А далі що? Скінчиться її контракт з батьком. Невже вона поїде, піде від нас?