Я відчайдушно хочу її, мою училку-гувернантку Марію Василівну, мою Машеньку. Я думаю про неї постійно: на уроках у школі, в басейні, будинки. Вона така гарна, що кличе кожним рухом. Слова "розкішне тіло" - не можуть передати і малої частини мого захоплення, побачивши її. Правда вона більше не ходить зі мною в басейн і я тепер не можу милуватися її попкою, яка так чудово грає при кожному кроці.
     Згадую слова з якоїсь книжки: "Видовище пашить здоров'ям, по справжньому красивою дівочої плоті відкрилося мені". Вираз "кров з молоком" більше підходить для моєї Марійки. Коли я поруч з нею, у мене в штанях тісно і хочеться схопити Марію Миколаївну, Машеньку, зціпити матусі трахаються і почати її м'яти і мацати за попку і титьки!
     Може бути, вона теж любить мене, тільки соромиться сказати про це? Зазвичай освідчується в коханні чоловік. Чомусь вважається, що дівчині пояснити першим непристойно. Підійти до неї і сказати ось так прямо: "Маша, я тебе люблю" я не набираюся сміливості. Написав їй записку і вклав у свій щоденник. Відчитала мене як маленького. Так могла б надійти стара классуха Тетяна Іванівна. Я все зіпсував ...