У нас в школі новина, всі хлопці і дівчата обговорюють. Наша молоденька математичка влітку вийшла заміж і зараз приходить на уроки з великим животом. Хлопчаки сперечаються, в якій позі вона стояла. На порнушних картинках я все це бачив, а от як насправді це буває? Математичка соромиться нас, червоніє і прикриває живіт руками. Вітька Бобко поцупив у своєї матері медички книгу "Акушерство" і тепер хлопці у парку після уроків вивчають по ній, як у нашій математичка дитина сидить. Виявляється він там догори ногами, головою до виходу.
     Вітька пристає до Зіні Коростильова:
     - Скажи Коростильова, коли станеш вагітної, дитина в тобі буде прямо поміщатися або вниз головою? - Хоче збентежити її при всіх.
     А Зінька обнялася з подружками і відповіла:
     - Ох, Бобко, ти такий ще маленький, що не знаєш цього.
     - Я то знаю, - кип'ятиться Вітька, - а от ти скажи, ти скажи.
     - Вниз головою, щоб ноги не заважали, коли він виходить. - І складеними кистями рук показала напрямок від середини живота вниз, куди дитина буде виходити.
     І як тільки в жінці дитина поміщається? Кажуть, якщо у жінки стегна широкі, то і дірка в кістках для проходу дитини простора. І місця в животі у великої жінки багато. У Марії Василівні дитина добре поміститься і стегна у неї широкі. А Зінька Коростильова, яка знову мене щотижня в кіно трах дівчат кличе, більше в довжину, ніж завширшки. Де там дитині в її животі поміститися і як з неї вилізти?
     Може через нашу математичка, мене все більше приваблює вид вагітних жінок. Зібрав в Інтернеті цілу купу фотографій голих баб вагітних і встановив пароль, щоб Маша їх не знайшла. Коли її немає вдома, відкриваю і розглядаю. Які у них пузи, під ними навіть волохатого лобка не видно; які титьки висять. Так і видно, що вони важкі, молочні. Всі вони стоять, випнувши живіт, і багато хто підтримує його руками - такий важкий.