Відсторонилася небагато, погрозила пальцем:
     - Каля-я, поводься пристойно, не хулігань.
     Більше й не хуліганив. Коли виходили з ресторану, підставив мені лікоть:
     - Дозвольте вашу руку, мадам!
     Повертаємося на таксі пізно вночі. У салоні під розмірене погойдування машини думаю, що мій підопічний в 16 років став проявляти занадто наполегливе увагу до своєї гувернантці. Чи не час мені залишити цей будинок і повернутися на очне відділення інституту. Але так хочеться накопичити грошей на пристойну квартиру.
     І знову виникає відчайдушна думка: "А, де наше не пропадало! Потерплю, в крайньому випадку, він отримає від мене по руках". І десь в глибині мого мозку чую шепіт: "... а тобі приємні залицяння цього наївного чистого хлопчика".
     Виявила ще одну сторону Колиного дівчата 12 років дорослішання. Він став збирати фотографії та картини з вагітними жінками - так на восьмому - дев'ятому місяці. Навіщо? Сховав їх до комп'ютері, поставив пароль, але я цими хитрощами вже володію. Відкрила, коли мій дев'ятикласник втік до гімназії.
     Я особисто, нічого привабливого в цій ерос-галереї не знаходжу. На товстих грудях величезні, потемнілі ореоли. Соски великі, як вишня. А животи! Не дарма про такі кажуть черево або пузо. Ні, вагітна жінка зовсім не красива. Так і здається, вона важко ступає, пихкає, все тіло пролунало, зад отвіс і трясеться, як холодець. Бр-р-р!
     Взяти хоча б мою душевну подругу Ірку Сєдих, яка нещодавно здійснила свою мрію і вискочила заміж. Немолодому доценту відступати було нікуди - студенточка то вже на сьомому місяці. Зараз Ірка розпливлася як діжа, супиться, плаче, сякається і знову плаче. Ні, не про занапащене долі, а тому, що її Ігорка недостатньо цінують на кафедрі. Ось народить вона і стане найщасливішою матусею на світі. Пощастило дівці.
     Через все це треба буде пройти і мені, коли вийду заміж! Заради чого? Заради коханого чоловіка, який чекає, не дочекається потомства? Заради материнського інстинкту? Ні, почекаю. А по телевізору худа співачка, як навмисне, викрикує хвацьким шлягер: